PROPOLIS

50 ML I 125 ML

Aqua Maris® Propolis jedinstvena je kombinacija morske vode i propolisa, bez alkohola i konzervansa.

Aqua Maris® Propolis sprej za grlo i usta - morska voda iz Jadrana s ekstraktom propolisa

Aqua Maris Propolis je bezalkoholni sprej za grlo i usta, koji sadrži polifenole u koncentraciji 300 mg/ml. Kako Aqua Maris® Propolis sprej za grlo ne sadrži alkohol prikladan je i za djecu stariju od 3 godine.

Propolis je smolasta tvar koju pčele koriste u košnicama kao vezivo ili kao građevni materijal, dakle od davnina bio prepoznat kao tvar koja služi kao zaštita košnice od različitih negativnih utjecaja. Danas znamo da propolis ima antibakterijsko, antivirusno, antioksidativno i fungicidno djelovanje.

Aqua Maris® Propolis stvara zaštitnu barijeru na sluznici usne šupljine i ždrijela te pomaže umirivanju nadraženog i upaljenog grla i smanjuje iritaciju usne šupljine. Sadržaj morske vode u proizvodu dodatno ovlažuje nadraženu sluznicu usne šupljine i grla.

Primjenom spreja Aqua Maris® Propolis stvara se tanki zaštitni film koji lako prijanja na sluznicu usne šupljine i ždrijela. Glicerol doprinosi ujednačenoj raspodjeli ekstrakta propolisa na sluznici te predstavlja barijeru za štetne vanjske utjecaje (onečišćeni zrak, zrak u klimatiziranim prostorijama, mikroorganizmi) djelujući pri tom umirujuće na upaljeno grlo.

Primjerena duljina aplikatora na boci omogućuje jednostavniju primjenu što pospješuje učinak spreja.

Kod kašlja, promuklosti, otežanog gutanja raspršite 1 do 2 puta Aqua Maris® Propolis 2 do 3 puta dnevno i učinkovito riješite simptome vezane uz bilo kakvu iritaciju usne šupljine.

upoznajte i ostale
aqua maris proizvode
asortiman aqua maris proizvodi